Product Category Sample
F!XX

maakt het als nieuw

Fixx video's

Op deze pagina bieden wij een serie infomatieve video' s over leer en meubelstof. Interessant voor de vakman, maar ook voor de geinteresseerde consument. Zowel het gehele productieproces van leer als de reparatie van regelmatig voorkomende problemen worden duidelijk, in chronologische volgorde getoond. Ook de verwijdering van vervuiling en vlekken uit meubelstof en leer komen aan bod. Klik op de video die u wenst te zien en deze start met afspelen.

 

Wilt u meer video' s bekijken. Bezoek de Engelstalige site van Fenice Care System: Webpagina met Fenice video' s

 

 

 

 

 

 

De productie van leer

In deze film is het gehele productieproces van leer duidelijk in beeld gebracht. Van de binnenkomst van de huiden bij de looierij tot de laatste bewerkingen. Voor iedereen die beroepsmatig met leer in aanraking komt een absolute "must".

 

 

 

 

 

Bescherming en verzorging van leer

Leer is een prachtig product dat vele jaren meegaat, mits het op de juiste wijze en met de beste producten regelmatig verzorgd wordt. De Leather Protector uit de Fixx Leather Care Kit houdt het leer soepel, verlaagd de wrijfweerstand en voorkomt snel indringen of aanhechten van vloeistoffen.

 

 

 

 

Reiniging van leer

Na verloop van tijd zal een mengsel van stof, huidvetten en transpiratievocht zich op het leer verzamelen. Vooral bij lichtere leersoorten is dit zichtbaar als een grijzige waas. Ook afgifte van kleding veroorzaakt deze vervuiling. Met de Leather Cleaner uit de Fixx Leather Care Kit kunt u het leer regelmatig en veilig reinigen. Met de speciale double-action spons kunt u zelfs zwaardere vervuiling probleemloos reinigen.

 

 

 

Vlekverwijdering uit meubelstof

Een ongeluk zit in een kleine hoekje. Gemorste rode wijn, koffie of andere kleurstofhoudende dranken en voedingsmiddelen kunnen heel vervelende (kleurstof)vlekken veroorzaken. Door op de juiste wijze met de juiste producten te reinigen is de kans groot dat zelfs deze vlekken eruit gaan. Met onze microvezelhandschoen en Textile Stain Remover (of Oxy Stain Remover) heeft u nog meer kans.